Trwa ładowanie strony...

Zapisz się na newsletter

Rezerwacja online

Przyjazd:
Wyjazd:
Już od
Sprawdź dostępność

UCZTA KAMEDUŁA - KOLACJA DEGUSTACYJNA 27.04.18

Wyjątkowa gratka dla smakoszy, jedyna taka w regionie autorska propozycja Szefa Kuchni Bogdana Mroza! 27 kwietnia w Restauracji Tatarak będzie można skosztować m.in. tatara z serca wołowego z wiśniowym balsamico czy zupy z dodatkiem kiełbasy z siei, a nawet... żabich udek. Całe, niezwykle bogate i różnorodne, a jednocześnie precyzyjnie skomponowane menu poznacie wkrótce.

Sprzedaż zaproszeń na to niepowtarzalne kulinarne wydarzenie już ruszyła.

Stolik można zarezerwować pod nr tel. 87 739 59 00, 87 739 59 21

kod promo
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij