The page is loading...

Subscribe to newsletter

Online booking

Arrival:
Departure:
From PLN
Check availability

Uczta Marcina - kolacja degustacyjna w Restauracji Tatarak

Jak stanowi stare, polskie przysłowie „najlepsza gęsina na Świętego Marcina”- 11 listopada. W Restauracji Tatarak pojawi się ona 3 dni wcześniej i będzie jednym z tematów przewodnich naszej jesiennej kolacji degustacyjnej.

8 listopada w Restauracji Tatarak zapraszamy na 4 już edycję tego niebywałego, kulinarnego święta. Przygotowane potrawy nie będą tylko wytworem kulinarnych fantazji, będą swoistymi dziełami sztuki, które rozpłyną się na podniebieniach. Przed Państwem możliwość skosztowania sześciu wyjątkowych, autorskich dań Szefa Kuchni Bogdana Mroza, uzupełnionych starannie wyselekcjonowanymi alkoholami.

Spędzimy apetyczny wieczór w gronie sommeliera, który urozmaici nasze spotkanie opowieściami o serwowanych alkoholach, a subtelne brzmienia pianina nadadzą kolacji klimatu.

Gwarantujemy, że wyjdziecie Państwo głodni. Oczywiście nie w sensie fizycznym, ale w kontekście przeżyć, na pewno będziecie głodni kolejnych, tak wybitnych wrażeń kulinarnych.

Koszt kolacji wynosi 150 zł/os., ilość miejsc jest ograniczona.

Rezerwacja: 87 739 59 00

promo code
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings.

OK, close