The page is loading...

Subscribe to newsletter

Online booking

Arrival:
Departure:
From PLN
Check availability

Nowe, wiosenno- letnie menu Restauracji Tatarak

Wiosna na dobre już zagościła w przyrodzie, a od 6 maja możecie się z nią spotkać w nowym Menu Restauracji Tatarak Hotelu Loft 1898. Świeże sezonowe owoce, młode warzywa i duuużo ryb, na pewno każdy znajdzie coś dla siebie.

A zatem co nowego? W tym sezonie stawiamy na nasze regionalne smaki.

Półmisek regionalny, w którym znajdziecie soczewiaki, placki ziemniaczane, pierogi ruskie, pierogi z jelenia to idealne połączenie łączące topowe propozycje kuchni regionalnej.

Patelnia ryb wigierskich to zestaw dla dwóch osób, zawierający najsmaczniejsze ryby: sandacza, sielawę oraz pstrąga. W połączeniu z kiszoną kapustą otrzymujemy kompozycję idealną.

Nie zdradzimy wszystkich nowych pozycji, aby je poznać zapraszamy do restauracji Tatarak w Hotelu LOFT 1898, ale na koniec zachęta na słodko.

Nasz nowy wyjątkowy deser- Lodowe jabłko waniliowe z sękaczem i marakują….mmm…. musicie tego skosztować sami.

Serdecznie zapraszamy do degustacji dań z nowego menu sezonowego.

promo code
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings.

OK, close